مسجد جامع امام حسین(ع) شهر اندیشه

لیست موضوعی کتابخانه
معاون دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان علوم پزشکی ایران با اشاره به مطالعات کلینیکی اخیر گفت: خشونت مهمترین عامل افت تحصیلی و حتی بزهکاری دانش اموزان و نوجوانان در کشور است.

مهرداد کاظم زاده عطوفی معاون دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان علوم پزشکی ایران و معاون انستیتو روانپزشکی تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه عدم مدیریت استرس و فشارهای روانی بویژه بین مربیان و دانش آموزان هر فردی را مستعد بیماری‌های روانی از خفیف تا شدید می کند، افزود: متاسفانه آنچه مسلم است در نظام آموزش و پرورش کشور هیچ برنامه منسجمی در این خصوص وجود ندارد، در حالیکه جمعیت قابل توجهی از دانش آموزان در مدارس دولتی و به دور از این برنامه ها در حال تحصیل هستند. 
وی تاکید کرد: باید مفاهیم پیشگیرانه در زمینه مشکلات روانی در مدارس کشور به صورت طراحی مدل‌های علمی و موثر شکل گیری و به صورت دستورالعمل های مدون اجرا شود، زیرا اکنون مطالعات کلینیکی نشان می‌دهد که خشونت مربیان و معلمان 25 تا 45 درصد موجب افت تحصیلی دانش آموزان و تا 10 درصد نیز عامل ترک تحصیل آنها به شمار می رود. 
این روانشناس بالینی با تاکید بر اینکه والدین به هیچ عنوان فرزندانشان را به‌ویژه از نظر ضریب هوشی و قوای یادگیری نباید با هیچ فرد دیگری از هر راهی مقایسه کنند، گفت: این اتفاق بهترین بستر ضعف اعتماد به نفس اولاد را فراهم آورده و حتی میتواند منجر به شعله ور شدن اولین جرقه های حسادت، رفتارهای پرخاشگرانه، سرخوروگی، احساس پوچی و حس عدم محبوبیت وی فرزندان رانیز مهیا کند. 
کاظم زاده عطوفی با بیان اینکه آمارهای دقیقی از میزان خشونت مربیان مدارس و والدین در دست نیست، اظهار داشت: البته برخی از مطالعات کلینیکی از تاثیر 40 الی 45 درصدی خشونت والدین در افت تحصیلی دانش آموزان حکایت دارد، موضوع مهم و قابل تاملی که در صورت کم لطفی متولیان نظام آموزش و پروش کشور میتواند با بستر سازی زمینه های انزوا، عقده و نوعی حس کینه عمیق و انتقام جویی همین دانش اموزان را بزهکاران آینده کند.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۸/۰۲
مسجد جامع امام حسین(ع)

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی